×

Welkom bij onze Dinner & Dance Party!

Maandelijks kan u op zaterdag bij ‘t Zavelhof terecht voor een heerlijk diner gevolgd door een dansfeest met de hits van vroeger en nu. Vanaf 19u bieden wij u graag volgende formule aan:

Wat omvat de Dinner & Dance Party?

  • Aangepaste wijnen, bieren, frisdranken en water inbegrepen tot en met 03u00
     
  • Een dansfeest met hits van vroeger en nu
     
  • De kleintjes kunnen komen eten voor 4,5 euro (gerekend per levensjaar, kinderen jonger dan 3 jaar eten gratis)
     
  • Het evenement start steeds om 19 uur
     
  • Dit alles voor € 75 per persoon
     

 

 

Wenst u graag een receptie vooraf?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Eerstvolgende Dinner & Dance Party
 

  • Zaterdag 18 januari 2020 (volzet)
    Aperitief met hapje
    Pastinaaksoepje met Gandaham
    Schelvishaasje in kruidig korstje, bospeen en pijpajuin
    Sorbet
    Reefilet met stoofpeertje, boschampignons en winterse stoemp
    Dessert van de chef
     
  • Zaterdag 25 januari 2020
    Aperitief met hapje
    Pastinaaksoepje met Gandaham
    Schelvishaasje in kruidig korstje, bospeen en pijpajuin
    Sorbet
    Reefilet met stoofpeertje, boschampignons en winterse stoemp
    Dessert van de chef
     
  • Zaterdag 15 februari 2020 VALENTIJN
    Aperitief met hapje
    Gamba 'Thermidor'
    Skreihaasje op vel met Tierenteyn-mosterdsausje & smeuïge aardappelpuree
    Sorbet
    Lamskroon met rozemarijnsaus en gratinaardappel met pittige Emmentaler
    Dessert van de chef
     
  • Zaterdag 29 februari
    Aperitief met hapje
    Gamba 'Thermidor'
    Skreihaasje op vel met Tierenteyn-mosterdsausje & smeuïge aardappelpuree
    Sorbet
    Lamskroon met rozemarijnsaus en gratinaardappel met pittige Emmentaler
    Dessert van de chef
     
  • Zaterdag 28 maart 2020
    Aperitief met hapje
    Klassieke 'Vitello Tonnato'
    Tongscharfilet 'Ostendaise'
    Sorbet
    Chateaubriand van Junior Beef, béarnaise, fris slaatje en verse frietjes
    Dessert van de chef
     
  • Zaterdag 25 april 2020
    Aperitief met hapje
    Aspergeroomsoepje met groene aspergetips
    Kabeljauwhaasje 'Florentine'
    Sorbet
    Kalfshaasje met 'fine champagnesaus', jonge wortel en kroketjes
    Dessert van de chef
     
  • Zaterdag 16 mei 2020
    Aperitief met hapje
    Asperges Vlaamse wijze
    Duo gepocheerde zalm & tongfilet met een garnaalsausje en duchesse-aardappelen
    Sorbet
    Speenvarkenrugfilet met champignonroomsaus en krielaardappel met Breydelspek
    Dessert van de chef
     
  • Zaterdag 30 mei 2020
    Aperitief met hapje
    Asperges Vlaamse wijze
    Duo gepocheerde zalm & tongfilet met een garnaalsausje en duchesse-aardappelen
    Sorbet
    Speenvarkenrugfilet met champignonroomsaus en krielaardappel met Breydelspek
    Dessert van de chef
     
  • Zaterdag 20 juni 2020
    Aperitief met hapje
    Tomaat - buffel mozzarella - basilicum
    Tonijnhaas met tuinkruiden, wokgroentjes en aardappel in de schil
    Sorbet
    Rundstournedos 'Rossini'
    Dessert van de chef
     
  • Zaterdag 26 september 2020
  • Zaterdag 17 oktober 2020
  • Zaterdag 24 oktober 2020